Kyllingefiletstykker i karry/kokos sauce( 6 personer):

 

 

Ingredienser:

 

600 gram løg pillet vægt

6 kyllingefiletter uden skind og ben

5 tsk karry

40 gram smør

3 dl vand

6 tomater

3 røde peberfrugter

1 finthakket frisk chilli

salt

1 ½ dåse kokusmælk, (Stor dåse)

madlavningsfløde

majsmel

frisk ananas

 

 

 

Opskrift:

 

 

Fileterne skæres i mindre stykker, løgene skrælles og hakkes groft.

 

Smøret smeltes i en gryde og løgene svitses deri. Kort efter tilsættes karryen, som man ikke skal spare på, og løgene steger videre.

 

Kyllingestykkerne tilsættes og svitses til de har skiftet farve. 2-3 dl. Vand tilsættes og blandingen koger videre i et par minutter.

 

Tomaterne skæres i små stykker, rød peberfrugt skæres i strimler og tilsættes sammen med salt. Retten koger derefter i 15 minutter til tomaterne er kogt ud.

 

Tilsættes en god håndfuld friske ananas

 

Tilsættes kokusmælk og varmes op til kogepunktet, jævnes med lidt madlavningsføde (eller piskefløde og majsmel.

 

Serveres med løse ris