Dybstegte rejer i svøb /gung chup baeng tort) ( 6 personer):

 

 

 

Ingredienser:

 

18 store tiger rejer

ey nip groft sort peber

et nip fint salt

1 tsk hvidt bagepulver

1 ½ dl hvedemel

2 fed hvidløg

1 ½ dl koldt vand

 

vindruekerne olie

 

 

Opskrift

 

Hak hvidløget fint. Tø rejerne op og tør dem godt af. De må ikke være våde!

 

Blans resten af ingredienserne  med hvidløget og lad dejen stå og hvile i ca 10 minutter.

 

Varm olie op til den ryger. Vend en reje i dejen så den er helt dækket.

Læg den derefter forsigtigt ned i den varme olie.

 

Lad rejerne dybsteges i ca 4 minutter (vend dem engang imellem så de får ligemeget på hver side-

 

Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på en køkkenrulle.

 

Serveres med sød chilisauce.