Aromatisk Thaisuppe med kylling: (6 personer)

 

 

Ingredienser:                                                                   Opskrift:

 

 

250 gram kyllingefilet                       Skær kyllingen i ter.Skær galangen i tynde skiver,ingefæren                             

1 liter hønseboulion                           i tynde stave,citrongræsset i tynde skiver og limebladene i

2 cm galanga                                      tynde strimler.Bring boulionen i kog og tilsæt galange,ingefær

2 cm ingefær                                      citrongræs,limeblade og fiskesovs,og lad det koge i ca 10 mi-

2 stængler citrongræs                         nutter,befri chilien for kerner og skaær i tynde ringe.Skær

4 limeblade                                         champignon og forårsløg i skiver.Tilsæt kylling,chilli,cham-

2 spsk. Fiskesovs                                pignon og forårsløg, og lad det koge i yderligere 10 minutter.

2 forårsløg                                          Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.Halver tomaterne

100 gr. Champignon                           og lad dem koge med det sidste minut.Smag til med lime og

2 friske chilli                                       eventuelt lidt extra fiskesovs.Hak sweet basil og korianderne

10 cherrytomater                                 groft.

100 gram bønnespirer

1 håndfuld sweet basil blade               Ved servering tages der først en portion nudler, derefter bøn-

1 håndfuld korianderblade                   spirer, suppen øses over og der garneres med de friske kryd-

199 gram risnudler                              derurter.

1 limefrugt