Aromatisk Thaisuppe med kylling: (6 personer)
Ingredienser: Opskrift:
250 gram kyllingefilet Skær kyllingen i ter.Skær galangen i tynde skiver,ingefæren
1 liter hønseboulion i tynde stave,citrongræsset i tynde skiver og limebladene i
2 cm galanga tynde strimler.Bring boulionen i kog og tilsæt galange,ingefær
2 cm ingefær citrongræs,limeblade og fiskesovs,og lad det koge i ca 10 mi-
2 stængler citrongræs nutter,befri chilien for kerner og skaær i tynde ringe.Skær
4 limeblade champignon og forårsløg i skiver.Tilsæt kylling,chilli,cham-
2 spsk. Fiskesovs pignon og forårsløg, og lad det koge i yderligere 10 minutter.
2 forårsløg Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.Halver tomaterne
100 gr. Champignon og lad dem koge med det sidste minut.Smag til med lime og
2 friske chilli eventuelt lidt extra fiskesovs.Hak sweet basil og korianderne
10 cherrytomater groft.
100 gram bønnespirer
1 håndfuld sweet basil blade Ved servering tages der først en portion nudler, derefter bøn-
1 håndfuld korianderblade spirer, suppen øses over og der garneres med de friske kryd-
199 gram risnudler derurter.
1 limefrugt