November 18

Madaften 18 November hold 2

Jordskokkesuppe med rødbedechips.

WP_20151118_19_43_48_Pro

Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe

 

Krydret kødgryde

200 g Chorizopølser
400 g oksekød i strimler
250 g champignoner
2 gulerødder
1 stk løg
1 stk grøntsagsbouillonterning
4 dl vand
bordsalt
peber
chili
2 fed hvidløg
2 dl creme fraiche 18%
Fremgangsmåde:
-Skær pølsen i skiver. Steg pølseskiverne på en pande.-Brun oksekødet i en gryde. Tilsæt hakket løg og svampe. Tilsæt vand og bouillon, læg låg på og lad det simre i 40 min. Skær gulerod i skiver og lad det simre med de sidste 20 min.

-Bland pølseskiverne i retten. Krydr retten, tilsæt presset hvidløg og creme fraiche. Lad det simre et par minutter.

 

WP_20151118_20_14_06_Pro WP_20151118_20_13_32_Pro

Skriv et svar