|
Hjerter i vildtsauce
- 3 svinehjerter
- 4 skiver bacon
- 50 g smør
- 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
- 1½ dl vand
- 1½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 3 tsk ribsgelé
- 1 spsk Castello® Danablu 50+
- evt. kulør
- evt. lys saucejævner
Tilbehør:
- 1 kg kartofler og
- 300 g grøn salat
Fremgangsmåde:
Skyl hjerterne og fjern årestammerne. Skær bacon og hjerter i tynde strimler. Gyldn smørret i en tykbundet gryde. Del hjerter og bacon i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, vand, salt og peber. Lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. ½ time. Smag til med ribsgelé og Danablu og tilsæt evt. kulør. Kan jævnes.
Tips
Danablu er et dejligt krydderi i saucer, fx til svinekød, og det giver en vildtsauce en særlig pikant smag