Lager

 

Oversigt over klubbens varelager (non-food og food) 

Non-food
 
Alu-forme (rumindhold ca. 400 milliliter) 5 stk
Aluminiumsruller 3 ruller
Bagepapir 1 ruller
Dejformringe 1 æske
El-termometer (har været der – nu væk) 1 stk
Film 1 stor rulle
Husholdningssprit ½ liter
Knive ( kødkniv, bølgeskær, filetkniv) 1 sæt + løse knive
Konditorsæt (poser og bitch) 1 sæt
Kødpinde 1 pk
Kødsnor (skal indkøbes) 0
Lys , grønne og gule 40 stk
Lys (fyrfads) 30 stk
Ostehøvl 1 stk
Peberkværn 3 stk
Pensler 3 stk
Planker til bøf m.v. 11 stk
Porcelænsskåle 4 stk
Saks 1 stk
Spisespinde ca. 20 stk
Stort skærebræt flere
Vin-optrækkere (1 speciel + 2 alm) 3 stk
Food
Bagepulver 100 gr
Balsamico (diverse fabrikater) 2 liter
Basilikum 30 gr
Cayenne peber 60 gr
Chile peber (Red hot) 30 gr
Citronpeber 50 gr
Eddike (Lagereddike) 2 flasker
Enebær (krydderi) 30 gr
Estragon (krydderi) 30 gr
Flormelis 3 kg
Laurbærblade (ca 15 blade) 8 gr
Gammel Dansk 1 flaske
Gurkemeje 40 gr
Herbes De Provence 7 gr
Honning (Akacie) 150 ml
Husblas 20 stk
Hvedemel 4 kg
Hvidvinseddike ¾ liter
India Masala ( Garom) 30 gr
Jomfruolie, diverse 3 flasker
Kikkoman Soya Sauce 3/4 flaske
Kanel, stødt 100 gr
Kardemomme 40 gr
Kokusmel 200 g
Karry 50 gr
Koriander (stødt) 50 gr
Løg 0,5 kg
Maizena – jævning 400 gr
Whisky 1 fl
Martini (Nolly Prat) 1 fl
Oregano 30 gr
Paprika (Rosenpaprika) 100 gr
Cognac ¾ fl
Peber, hvidt (stødt) 100 gr
Peber, sort hele korn 20 gr
Peber, sort (stødt) 200 gr
Portvin ½ fl
Rapsolie ½ l
Ris, løse (Basmati) 1 kg
Rosmarin 22 gr
Rødvinseddike ¾ liter
Rørsukker 1 kg
Salt, fint (3 pakker – én til hvert hold) 3 pakker
Salvie (krydderi) 40 gr
Sherry ¾ fl
Snaps (Rød Ålborg . O.P. Anderson) 2 x 1/2 fl
Spidskommen 35 gr
Sukker 1 kg
Timian 100 gr
Vineddike (diverse) 1 liter
Listen revideret oktober 2016