23 Marts

Rejer i julesalat

Italiensk rullesteg med tomat sovs

 1 kg hakket oksekød

5 – 7 skiver lyst brød

2 dl mælk

2 løg revet

2 fed hvidløg

2 tsk basilikum

2 tsk oregano

Salt og peber

8 spssk parmesanost revet

Skær skorpen af brødet , udblød det i mælken.

Bland alt.

Bred farsen ud på et stykke bagepapir

Fyld.

6 spsp pesto

160 g parmaskinke

100g soltørrede tomater

Frisk basilikum

250g mozzarellaost

Smør farsen med pesto

Læg skinken over , derefter soltørrede tomater , ost og basilikum

Rulle farsen sammen

Sæt i ovnen 190 grader i 45 min

Italiensk balsamisk tomat sovs

2 dåser hakkede tomater

2 spsk mørk muscovado sukker

2 spsk balsamico

I en gryde , opvarmes i 10 min  og smag til med salt og peber

Hældes over farsen , og giv den 15 min mere i ovnen.

Kartoflerne koges i 15 min , skæres i halve og kommes i et fad med olie og krydderier

Bages i 20-30 min

Salat efter egne ønske.

Skriv et svar