Rejer i julesalat
Italiensk rullesteg med tomat sovs
1 kg hakket oksekød
5 – 7 skiver lyst brød
2 dl mælk
2 løg revet
2 fed hvidløg
2 tsk basilikum
2 tsk oregano
Salt og peber
8 spssk parmesanost revet
Skær skorpen af brødet , udblød det i mælken.
Bland alt.
Bred farsen ud på et stykke bagepapir
Fyld.
6 spsp pesto
160 g parmaskinke
100g soltørrede tomater
Frisk basilikum
250g mozzarellaost
Smør farsen med pesto
Læg skinken over , derefter soltørrede tomater , ost og basilikum
Rulle farsen sammen
Sæt i ovnen 190 grader i 45 min
Italiensk balsamisk tomat sovs
2 dåser hakkede tomater
2 spsk mørk muscovado sukker
2 spsk balsamico
I en gryde , opvarmes i 10 min og smag til med salt og peber
Hældes over farsen , og giv den 15 min mere i ovnen.
Kartoflerne koges i 15 min , skæres i halve og kommes i et fad med olie og krydderier
Bages i 20-30 min
Salat efter egne ønske.