November 4

Madaften 4. november 2015.  Hold 3

 

Forret: Laks

Steges i smør og honning. Hældes over laksen under stegningen.

Derefter appelsinsaft i stegesky evt. lidt smør.

Kammuslinger vendes på pande.

Mango skæres i staver, resten pureres med chili og fløde

Pynt med rejer og bredbladet persille

WP_20151104_19_04_40_Pro WP_20151104_19_05_13_Pro WP_20151104_19_16_32_Pro

 

 

Hovedret: Svinekæber

Kæberne brunes af. Rodfrugter, grøntsager og øl tilsættes og det koges op.

Derefter tilsættes bouillon og portvin. Skummes og simrer 1½ – 2 timer

Glace: Suppen sigtes, reduceres og monteres med smør. Smages til.

 

Tilbehør:

Kartoffelmos – blandes evt. med muskat, rester af rodfrugter mm.

Mosen formes til pølse, som pakkes ind i skinke og gratineres med ost. I ovn til osten er smeltet.

Rødbeder koges, skæres i staver, hvorefter de vendes på panden i smør, balsamico, stjerneanis og honning.

Perleløgene varmes med på panden til sidst.

Gulerødder i staver på panden med chiliolie

WP_20151104_20_32_54_Pro WP_20151104_20_33_46_Pro WP_20151104_20_35_18_Pro

 

Skriv et svar