Madaften 4. november 2015. Hold 3
Forret: Laks
Steges i smør og honning. Hældes over laksen under stegningen.
Derefter appelsinsaft i stegesky evt. lidt smør.
Kammuslinger vendes på pande.
Mango skæres i staver, resten pureres med chili og fløde
Pynt med rejer og bredbladet persille
Hovedret: Svinekæber
Kæberne brunes af. Rodfrugter, grøntsager og øl tilsættes og det koges op.
Derefter tilsættes bouillon og portvin. Skummes og simrer 1½ – 2 timer
Glace: Suppen sigtes, reduceres og monteres med smør. Smages til.
Tilbehør:
Kartoffelmos – blandes evt. med muskat, rester af rodfrugter mm.
Mosen formes til pølse, som pakkes ind i skinke og gratineres med ost. I ovn til osten er smeltet.
Rødbeder koges, skæres i staver, hvorefter de vendes på panden i smør, balsamico, stjerneanis og honning.
Perleløgene varmes med på panden til sidst.
Gulerødder i staver på panden med chiliolie