Oversigt over klubbens varelager (non-food og food)
Non-food | |
Alu-forme (rumindhold ca. 400 milliliter) | 5 stk |
Aluminiumsruller | 3 ruller |
Bagepapir | 1 ruller |
Dejformringe | 1 æske |
El-termometer (har været der – nu væk) | 1 stk |
Film | 1 stor rulle |
Husholdningssprit | ½ liter |
Knive ( kødkniv, bølgeskær, filetkniv) | 1 sæt + løse knive |
Konditorsæt (poser og bitch) | 1 sæt |
Kødpinde | 1 pk |
Kødsnor (skal indkøbes) | 0 |
Lys , grønne og gule | 40 stk |
Lys (fyrfads) | 30 stk |
Ostehøvl | 1 stk |
Peberkværn | 3 stk |
Pensler | 3 stk |
Planker til bøf m.v. | 11 stk |
Porcelænsskåle | 4 stk |
Saks | 1 stk |
Spisespinde | ca. 20 stk |
Stort skærebræt | flere |
Vin-optrækkere (1 speciel + 2 alm) | 3 stk |
Food | |
Bagepulver | 100 gr |
Balsamico (diverse fabrikater) | 2 liter |
Basilikum | 30 gr |
Cayenne peber | 60 gr |
Chile peber (Red hot) | 30 gr |
Citronpeber | 50 gr |
Eddike (Lagereddike) | 2 flasker |
Enebær (krydderi) | 30 gr |
Estragon (krydderi) | 30 gr |
Flormelis | 3 kg |
Laurbærblade (ca 15 blade) | 8 gr |
Gammel Dansk | 1 flaske |
Gurkemeje | 40 gr |
Herbes De Provence | 7 gr |
Honning (Akacie) | 150 ml |
Husblas | 20 stk |
Hvedemel | 4 kg |
Hvidvinseddike | ¾ liter |
India Masala ( Garom) | 30 gr |
Jomfruolie, diverse | 3 flasker |
Kikkoman Soya Sauce | 3/4 flaske |
Kanel, stødt | 100 gr |
Kardemomme | 40 gr |
Kokusmel | 200 g |
Karry | 50 gr |
Koriander (stødt) | 50 gr |
Løg | 0,5 kg |
Maizena – jævning | 400 gr |
Whisky | 1 fl |
Martini (Nolly Prat) | 1 fl |
Oregano | 30 gr |
Paprika (Rosenpaprika) | 100 gr |
Cognac | ¾ fl |
Peber, hvidt (stødt) | 100 gr |
Peber, sort hele korn | 20 gr |
Peber, sort (stødt) | 200 gr |
Portvin | ½ fl |
Rapsolie | ½ l |
Ris, løse (Basmati) | 1 kg |
Rosmarin | 22 gr |
Rødvinseddike | ¾ liter |
Rørsukker | 1 kg |
Salt, fint (3 pakker – én til hvert hold) | 3 pakker |
Salvie (krydderi) | 40 gr |
Sherry | ¾ fl |
Snaps (Rød Ålborg . O.P. Anderson) | 2 x 1/2 fl |
Spidskommen | 35 gr |
Sukker | 1 kg |
Timian | 100 gr |
Vineddike (diverse) | 1 liter |
Listen revideret oktober 2016 |