November 23

Hold 1

Jordskokkesuppe med bacon drys

20221123_193952

Andebryst med sprød kålsalat

20221123_203849 20221123_203839 20221123_203822

1. Læg kartoflerne i en bradepande med bagepapir. 2. Fordel fedtstof, salt og peber på kartoflerne – vend godt rundt. 3. Steg kartoflerne midt i ovnen. Sprød kålsalat 1. Kom den fintsnittede kål i en sigte. 2. Drys kålen med salt og lad den trække ca. 15 min. 3. Bland imens fløde, æble, citronsaft og rørsukker godt sammen. 4. Vend kålen heri og drys salaten med græskarkerner. Pandestegt andebryst 1. Fjern eventuelle rester af fjer og rids skindet på de 2 stykker andebryst. 2. Drys med salt og peber. 3. Læg bryststykkerne med skindsiden nedad i en kold sauterpande og skru op til kraftig varme. 4. Steg i ca. 3 min., eller til fedtet er i gang med at smelte. 5. Skru ned til svag varme og steg i yderligere ca. 10 min. 6. Vend bryststykkerne og steg kødsiden i ca. 10 min. 7. Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket i ca. 10 min. – skær kødet i tynde skiver ved serveringen. Bagetid for kartofler Ca. ½ time ved 225°. Mere inspiration S

Andebryst med sprød kålsalat 45 MIN HOVEDRET Andebryst, stegt på panden,serveres her med kartofler i både og sprød kålsalat. Kålsalaten som er utrolig lækker og fuld af fibre og er et perfekt tilbehør til det pandestegte andebryst. Det er nemt og hurtigt at stege andebryst på panden – og du kan selv styre, om andebrystet skal være rosa eller gennemstegt. Få tips til stegetid og tilberedning af andebryst på pande her i opskriften. Kartoffelbåde 1. Læg kartoflerne i en bradepande med bagepapir. 2. Fordel fedtstof, salt og peber på kartoflerne – vend godt rundt. 3. Steg kartoflerne midt i ovnen. Sprød kålsalat 1. Kom den fintsnittede kål i en sigte. 2. Drys kålen med salt og lad den trække ca. 15 min. 3. Bland imens fløde, æble, citronsaft og rørsukker godt sammen. 4. Vend kålen heri og drys salaten med græskarkerner. Pandestegt andebryst 1. Fjern eventuelle rester af fjer og rids skindet på de 2 stykker andebryst. 2. Drys med salt og peber. 3. Læg bryststykkerne med skindsiden nedad i en kold sauterpande og skru op til kraftig varme. 4. Steg i ca. 3 min., eller til fedtet er i gang med at smelte. 5. Skru ned til svag varme og steg i yderligere ca. 10 min. 6. Vend bryststykkerne og steg kødsiden i ca. 10 min. 7. Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket i ca. 10 min. – skær kødet i tynde skiver ved serveringen. Bagetid for kartofler Ca. ½ time ved 225°. Mere inspiration Sådan gør du 4 personer (ca. 600 g) 2 Groft salt ½ tsk Friskkværnet peber