Maddag Hold 2
Jægerschnitzel
Denne opskrift på jægerschnitzel er:
- Paneret skinkechnitzel med krydret jægersovs, brasede kartofler og garniture
- Ægte tysk bondekost og mormormad
- Stort set det samme som wienerschnitzel, men serveres med en lækker krydret jægersovs
- En dansk fortolkning af den tyske “Jägerschnitzel” med krydret champignonsovs
- Forholdsvis billig aftensmad og nem tilberedning
Prøv lige at se opskriften på: Wienerschnitzel
Disse ingredienser indgår i jægerschnitzel med jægersovs:
- Skinkeschnitzel, svinemørbrad eller kalveschnitzel
- Rasp
- Æg
- Mel
- Bacontern
- Løg
- Champignon
- Kalve- eller oksebouillon
- Piskefløde
- Tomatpuré
- Timian
- Mild paprika
- Hvidvinseddike
- Sukker
Anvend altid rigeligt med smør til stegning
Rigeligt med smør på panden når du skal stege jægerschnitzler. Så er det sagt. Det er ganske enkelt vejen til det perfekte stegeresultat uden din panering brænder på. Jeg kan nemt bruge en hel pakke smør, når jeg både skal stege jægerschnitzel og brasede kartofler, så vær ikke fedtet med smørret. Brødrene Price vil helt sikkert give mig ret. Og nej – rigeligt smør på panden feder ikke mere end lidt smør. Steg schnitzlerne ved middelhøj varme, så de får en flot stegeskorpe og paneringen bliver mættet. Start altid med at hælde lidt raps- eller solsikkeolie på panden inden du tilsætter smørret, da smørret så kan gå højere op i stegetemperatur inden det branker.
Mousse au Chocolat